loader image

EIGENGEMAAKTE THAISE KEUKEN
- Est 1990 -
Brussel

Eet ter plaatse of bestel online,
we leveren overal in Brussel!

Openingsdagen en -uren:
Maandag: gesloten |
Dinsdag tot vrijdag: 11u30 tot 14u & 18u30 tot 22u30 |
Zaterdag: 18:30 uur tot 22:30 uur | Zondag: 18.00 uur tot 21.45 uur

Intérieur |

Kom lunchen of dineren bij TOM YAM

• De beste ingrediënten, ultra vers en tot in de perfectie bereid
• Waar voor je geld dat je laat glimlachen zoals de Thais
• Gezonde gerechten die de meest veeleisende klanten zullen plezieren
• Een moderne setting die u zal verrassen en verrassen

Bovendien krijg je tegelijkertijd een echte Thaise ervaring.

De Thaise beleving in hartje Brussel.

Onze geschiedenis

TOM YAM, gelegen aan de Boondaelsteenweg in Elsene, ligt vlakbij het stadscentrum van Brussel en de ULB. Het restaurant, geopend in 1990, is een van de eerste Thaise restaurants in de stad.

TOM YAM serveert fantasierijke en heerlijke Thaise gerechten in een moderne setting en unieke ambiance. Het restaurant is geopend voor lunch en diner en biedt ook een afhaalservice en een bezorgservice voor maaltijden aan huis.

Restaurant Tom Yam bezorgt overal in Brussel Thaise gerechten. U kunt uw bestelling telefonisch of direct via onze website plaatsen met veilige online betaling.

Notre histoire | Tom Yam
Tom Yam | Over

ZONDER MONONATRIUMGLUTAMAAT!

ONZE KEUKEN

TOM YAM biedt authentieke Thaise recepten uit elk van de vier grote culinaire regio’s. Rijke en milde gerechten uit het noorden, pittige gerechten uit het oosten, lichte gerechten beïnvloed door de Chinese keuken uit de centrale regio en tot slot warme en pittige gerechten uit het zuiden.biedt een klassieke maar vernieuwende keuken en gebruikt de beste ingrediënten van de beste leveranciers, zowel lokaal als buitenlands.

Buiten Tom Yam

ONS RESTAURANT

TOM YAM, gelegen aan de Boondaelsteenweg in Elsene, ligt vlakbij het stadscentrum van Brussel en de ULB. Het restaurant opende in 1990 en is een van de eerste Thaise restaurants in de stad. TOM YAM serveert heerlijke Thaise gerechten en spannende gerechten, alles in een moderne setting en een tuin met een unieke sfeer.

THUIS TRAITEUR!

Onze cateringservice komt bij u thuis, bij u thuis of op uw werkplek. Verjaardag, receptie, in kleine of grote commissie, aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw diner naar uw wensen te personaliseren.

(Thuisbezorging, installatie, service, uitrusting, enz.). Levering Brussel, Elsene, Ukkel, Woluwe. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Tom Yam Brussels Catering
Privatisez une salle | Tom Yam

PRIVÉ EEN KAMER BIJ
TOM YAM!

Tom Yam heeft een privéruimte met een capaciteit tot 30 personen voor uw evenementen in volledige privacy. Er worden verschillende menu's aangeboden zoals de beroemde Thaise rijsttafel.

Een beetje honger?

Boek nu

Houdt u bij uw reservering rekening met onze openingstijden.

reservatie
Uur