loader image

ONZE TOM YAM
CATERINGSERVICE

Boek online of
contacteer ons op +32 2 646 64 04
Tom Yam Logo

30 jaar ervaring!

Bruiloft, klein of groot zakelijk evenement of privé-evenement, onze cateringservice past zich aan uw behoeften aan.

We werken al bijna 30 jaar samen met kleine en middelgrote Brusselse bedrijven die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Van dinsdag tot zondag bezorgen we overal in Brussel lunches bij bedrijven. Voor individuele bestellingen nodigen wij u uit om deze rechtstreeks op onze website te plaatsen.

Maaltijdbezorging in alle Brusselse gemeenten, 7 dagen op 7, bij u thuis of op het werk.

home1d

Privé evenementen!

Cateringservice voor al uw evenementen: verjaardagen, bruiloften of verschillende recepties, in kleine of grote groepen. We maken een gepersonaliseerde offerte, aangepast aan uw behoeften (installatie, service, uitrusting, enz.). Tom Yam heeft ook een privékamer, met een capaciteit van maximaal 30 personen. Er zijn verschillende menu's beschikbaar, waaronder de beroemde Thaise rijsttafel.

Corporate / Business

We werken al bijna 30 jaar samen met kleine en middelgrote Brusselse bedrijven die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Wij leveren van maandag tot vrijdag lunches / middagbuffetten aan bedrijven overal in Brussel maar wij verzorgen uw catering / cateraar tijdens uw grote bedrijfsevenementen. Voor individuele bestellingen nodigen wij u uit om deze rechtstreeks op onze website te plaatsen. Levering in alle gemeenten van Brussel, bij u thuis of op het werk.

home1d

Tom Yam is er voor jou!

Tom Yam heeft een privéruimte met een capaciteit tot 30 personen voor uw evenementen in volledige privacy. Er worden verschillende menu's aangeboden zoals de beroemde Thaise rijsttafel.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bezoek ons ​​restaurant!

Neem contact met ons op!

Voor cateringservices, warme of koude buffetten kunt u contact met ons opnemen of via ons contactformulier.

Ook de logistiek (stoelen, tafels, bestek, glazen, zaalpersoneel, heaters etc.) kunnen wij voor u verzorgen.

Wacht niet langer!

Offerte aanvraag